Platsen för innovation och samarbete

Let's Loop Together

Om huset

Lokaltyp

kontors- och labbytor

Yta

10 500 m²

Kontakt

daniel.fex@vectura.se

Tillträde

Enligt överenskommelse, från 2024-12-01

Våningar

6

Adress

Odarslövsvägen, 85225 92 Lund

Science Village Hall

Hösten 2024 kommer den ultimata evenemangslokalen att göra sin entré - välkommen till Science Village Hall. Med 1000 sittplatser är Science Village Hall det självklara valet för stora vetenskapliga konferenser, inspirerande föreläsningar, eleganta middagar, sensationella konserter, musikaler och teaterföreställningar som tar andan ur dig. Här skapas möjligheter för kunskapsutbyte, innovation och samarbeten. Välkommen till Science Village Hall - platsen där vetenskap möter konst och kreativitet möter affärsmöjligheter!

Level Two

Level Two erbjuder professionellt designade konferensrum, högklassiga co-working utrymmen, beprövade samarbetsmetoder och ett nätverk som låter dig koppla samman vetenskap och företag på riktigt. Det är här allting händer, och det är här du möter alla dina framtida samarbetspartners.

Pembert & Company

Gör dig redo att ge dig ut på en kulinarisk resa som ingen annan! Vi är glada att meddela att Pembert & Company kommer att öppna en ny restaurang i The Loop. Målet är att ta med samma nordiska smaker med en modern twist som gjorde Lokal 17 på Studio Huset i Malmö så populär.

The Loops miljöprofil

Vår ambition

Idag tävlar de flesta byggprojekt om att minimera sin miljöpåverkan. Dock innefattar detta vanligtvis endast den operativa fasen. Vår ambition är att överträffa detta och minska The Loops påverkan till ett minimum, inklusive både materialval och byggprocess samt den operativa fasen. Vi bryr oss om framtiden och därför är hållbarhet en grundsten och en naturlig del. Inte för att eliminera negativ påverkan, utan för att skapa en positiv inverkan för människor och miljön.

  • Minska global klimatförändring
  • Förbättra individuell hälsa och välbefinnande
  • Skydda och återställa vattenresurser
  • Skydda, förbättra och återställa biologisk mångfald
  • Främja hållbara och regenerativa materialresurser
  • Etablera en hållbar ekonomi
  • Öka livskvaliteten

Vi har också en lång lista över ytterligare fördelar, inklusive - men inte begränsat till - solpaneler, faciliteter för cyklister, en elbilspool och en biogas- och laddningsstation för elbilar. The Loop bryr sig om framtiden, från biologisk mångfald till mångfald i tankesätt.

The Loop omfamnar mångfald och inkludering. På det sättet kommer det att attrahera de bästa människorna och behålla sin lockelse som en innovativ och kreativ knutpunkt i vår strävan att göra världen lite bättre.

Energi

Byggnaden är energineutral, vilket innebär att den genererar lika mycket energi som den förbrukar.

Klimat

Genom klimatberäkning visualiseras projektets klimatpåverkan och underlättar valet av lämpliga förbättringsåtgärder.

Material

Ingen avfall kommer att genereras från byggproduktionen, 100% kommer att återvinnas eller återanvändas.